Witam. Nie działa mi obieg wewnętrzny nadmuchu powietrza,sprawdziłem bezpiecznik
i rózne pozycjie nawiewu lampka na przycisku po przełączeniu nie podświetla się jasniej
tak jak przy klimie, moze ma ktoś jakis pomysł co do przyczyny ?
Wspomne ze mozna usunac ta blokade - niemozlowosci obiegu wewnetrzego przy nadmuchu na szybe. Trzeba tylko z mechanzmu manualnego wyjac taka jedna zapadke ze sprezynka. Bylo juz o tym na forum. Troszke roboty jest z dostaniem sie do tego mechanizmy, ale jest wykonalne.Ponizej zdjecie tej zapadki :
Dzięki za odpowiedzi ,jesli chodzi o ten nawiew na szybe to wiedziałem ze wtym połozeniu
nie działa obieg wewnnetrzny ,ale u mnie nie działa w zadnym połozeniu nie działa a, moze ktoś posiada schemat układu elektrycznego octawi . Pozdrawiam wszystkich kierowników
octavianów
not o bedzie trzeba sprawdzic połaczenia kabli itp. Mozliwe ze było cos grzebane i nie podpieli. Najlepiej zdejmij schowek i oblukaj, tak samo podpiecie kabli do zestawu pokreteł.
Ja wewnętrzny mogę załączyć na nadmchu na przednią szybę chyba poprzedni właściciel coś kombinował. Ale czy to coś pomaga czy przeszkadza to sam nie wiem??
najwyrazniej on musial cos pozmieniac... mozliwe ze wlasnie zlikwidował to zapadke... ktoz to wie...
Zamieszczone przez Alberto
Ale czy to coś pomaga czy przeszkadza to sam nie wiem??
jezeli masz wewnetrzny wlaczony to o tyle dobrze ze nie bedziesz czul nieciekawych zapachów ktore akurat sa na dworze... a pozatym to nic wiecej on nie daje... natomiast gdy bedzie ten obieg wewnetrzny zbyt dlugo wlaczony to moga ci szybki zaparowac
Komentarz